Forgot Password

Block 10

Block 10

Block 10 - Title On Thumb

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej…

Block 10 - With Secondary Meta

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback…

Block 10 - Without Thumb

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback…

Block 10 - With Pagination

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Żeglarze odkrywający Amerykę nie korzystali, niestety, z zalet kapusty kiszonej, z tego magazynu wielu witamin, a przede wszystkim tej oznaczonej literą C. Dopiero kapitan James Cook dla ratowania zdrowia załogi zabierał w długą podróż prozdrowotną kiszonkę. Badania zalet ukiszonych warzyw trwają właściwie cały czas i przydają im sławy. Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą w dniach 23-25 marca 2023 roku w Centrum EXPO XXI…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni 55.000 m2 wystawcy z 21 krajów zaprezentowali pełne spektrum oferty…