Block 10
Block 10
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna…
Block 10 - Tab With Custom Color
Block 10 - Title On Top
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna…
Block 10 - Title On Thumb
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale…
Block 10 - With Secondary Meta
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały…
Block 10 - Without Thumb
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały…
Block 10 - With Load More
Block 10 - With Infinite Scroll
Block 10 - With Pagination
Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i konsumpcji w Polsce rocznie marnuje się prawie 5 milionów (4 840…
W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić tłumaczy Szymon Mydlarz z eLadex, sklepu który od 33 lat…
Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości i były tematem rozmów na stoiskach, bo to w końcu…