Forgot Password

Block 10

Block 10

Block 10

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”,…

Block 10 - Tab With Custom Color

Loader..
Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”,…

Block 10 - Title On Top

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”,…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów,…

Block 10 - Title On Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez…

Block 10 - With Secondary Meta

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy…

Block 10 - Without Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy…

Block 10 - With Pagination

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z ręką na sercu może Pan powiedzieć, że tak nie jest?…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym smakowym niuansem. Niezwykłe zróżnicowanie geograficzne, kulturowe i historyczne Francji sprawiło,…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce, w którym w przedstawiciele branży spożywczej, dostawcy technologii do produkcji…