Forgot Password

Block 13

Block 13

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotykiAktualności

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCaAktualności

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.Aktualności

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branżyAktualności

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.Aktualności

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Block 13 - Tab With Custom Color

Loader..
Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotykiAktualności

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCaAktualności

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.Aktualności

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branżyAktualności

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.Aktualności

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Block 13 - Title On Top

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz –…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu…

Block 13 - Title On Thumb

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Aktualności

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Block 13 - With Secondary Meta

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Aktualności

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Aktualności

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Block 13 - Without Thumb

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Aktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Aktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Aktualności

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Aktualności

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzień

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzień

Aktualności

Międzynarodowy Dzień Kawy przypada 29 września. Choć Polacy nie należą do światowej czołówki w spożywaniu tego napoju, to Polska z 13 bilionami wypijanych filiżanek kawy rocznie jest rynkiem z ogromnymi perspektywami rozwoju. Zmiany nawyków kawowych Polaków, które dokonały się w pandemii, a jednocześnie sukcesy polskich baristów na arenie międzynarodowej, przekładają…

Block 13 - With Load More

Loader..

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotykiAktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCaAktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branżyAktualności

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.Aktualności

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzień

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzieńAktualności

Międzynarodowy Dzień Kawy przypada 29 września. Choć Polacy nie należą do światowej czołówki w spożywaniu tego napoju, to Polska z 13 bilionami wypijanych filiżanek kawy rocznie jest rynkiem z ogromnymi perspektywami rozwoju. Zmiany nawyków kawowych Polaków, które dokonały się w pandemii, a jednocześnie sukcesy polskich baristów na arenie międzynarodowej, przekładają…

  • Load More.. Loader..

Block 13 - With Infinite Scroll

Loader..

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotykiAktualności

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym probiotykiem częstowała ekipa z firmy „Piskorek Dystrybucja”, która wraz z grupą innych członków Stowarzyszenia „Polska Ekologia” promowała zalety polskiej, a także unijnej żywności ekologicznej. Sok z kiszonej kapusty lał się…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCaAktualności

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe wydarzenie powstaje na bazie wieloletniej wiedzy i doświadczenia jedynego w Polsce zespołu, który zorganizował 70 edycji targów o międzynarodowym zasięgu i współtworzył projekty cenione przez branżę gastronomiczną. SMAKKi GASTROTARGI odbędą…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.Aktualności

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback w Stuttgarcie. Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią impreza powróciła na poziomie ostatniej edycji z 2019 roku, gromadząc prawie 600 wystawców oraz 35.384 zwiedzających. W pięciu halach na powierzchni…

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży

Kryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branżyAktualności

Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, do tego konkursy, pokazy i warsztaty oraz – tradycyjne Złote Medale Grupy MTP – wyróżniające najlepsze produkty. Po trudnych latach, tegoroczna POLAGRA odzyskała dawny blask. To nie koniec dobrych wiadomości. W przyszłym roku targi czeka poważna zmiana. Przez…

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.

Producenci pieczywa i produktów mącznych w głębokim kryzysie. Mogą go nie przetrwać.Aktualności

Polacy od zawsze szczycili się pysznym i zdrowym pieczywem bez ulepszaczy. Jakość jednak ma swoją cenę, a ta w obliczu rosnących kosztów energii może okazać się nieosiągalna dla wielu klientów. Zaległe zobowiązania branży piekarskiej i mącznej sięgają już ponad 0,5 mld zł, to prawie o 10,5 proc. Więcej, niż przed…

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzień

Międzynarodowy Dzień Kawy – czarne złoto ma swój dzieńAktualności

Międzynarodowy Dzień Kawy przypada 29 września. Choć Polacy nie należą do światowej czołówki w spożywaniu tego napoju, to Polska z 13 bilionami wypijanych filiżanek kawy rocznie jest rynkiem z ogromnymi perspektywami rozwoju. Zmiany nawyków kawowych Polaków, które dokonały się w pandemii, a jednocześnie sukcesy polskich baristów na arenie międzynarodowej, przekładają…

  • Load More.. Loader..

Block 13 On Sidebars

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotykiAktualności

Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki

Całkiem niedawni Amerykanie mieli możność poznania smaku soku z ukiszonej kapusty. Podczas Natural Products Expo East w Filadelfii tym naturalnym…

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCaAktualności

SMAKKi GASTROTARGI – wydarzenie, na które czeka branża HoReCa

Już wkrótce na targowej mapie HoReCa pojawią się SMAKKi GASTROTARGI, które zakresem tematycznym znacznie wykroczą poza dotychczasowe branżowe spotkania. Nowe…

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.Aktualności

Po trzech latach przerwy spowodowanej pandemią targi SÜDBACK wróciły w dobrym stylu.

W terminie 22 – 25 października 2022 odbyła się długo wyczekiwana przez branżę piekarsko-cukierniczą 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego…

ad