Forgot Password

Block 13

Block 13

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki designAktualności

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Block 13 - Tab With Custom Color

Loader..
Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki designAktualności

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Block 13 - Title On Top

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…

Słodki design

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…

Block 13 - Title On Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Aktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Block 13 - With Secondary Meta

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Aktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki design

Słodki design

Aktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Block 13 - Without Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Aktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki design

Słodki design

Aktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Aktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją o zapisach  (do 14.09.2024) na piątą już edycję piekarskiego konkursu Master Baker, którego finał co roku odbywa się właśnie w Poznaniu.…

Block 13 - With Load More

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki design

Słodki designAktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej PolskiAktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją o zapisach  (do 14.09.2024) na piątą już edycję piekarskiego konkursu Master Baker, którego finał co roku odbywa się właśnie w Poznaniu.…

  • Load More.. Loader..

Block 13 - With Infinite Scroll

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…

Słodki design

Słodki designAktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej PolskiAktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją o zapisach  (do 14.09.2024) na piątą już edycję piekarskiego konkursu Master Baker, którego finał co roku odbywa się właśnie w Poznaniu.…

  • Load More.. Loader..

Block 13 On Sidebars

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

ad