Forgot Password

Block 13

Block 13

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?Aktualności

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?Aktualności

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020Aktualności

Za nami POLAGRA 2020

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!Aktualności

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym styluAktualności

POLAGRA w nowym stylu

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Block 13 - Tab With Custom Color

Loader..
Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?Aktualności

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?Aktualności

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020Aktualności

Za nami POLAGRA 2020

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!Aktualności

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym styluAktualności

POLAGRA w nowym stylu

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Block 13 - Title On Top

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM,…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi…

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów…

POLAGRA w nowym stylu

POLAGRA w nowym stylu

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość…

Block 13 - Title On Thumb

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Aktualności

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Aktualności

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020

Aktualności

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Aktualności

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

Block 13 - With Secondary Meta

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Aktualności

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Aktualności

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020

Aktualności

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Aktualności

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym stylu

POLAGRA w nowym stylu

Aktualności

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Block 13 - Without Thumb

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Aktualności

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Aktualności

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020

Aktualności

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Aktualności

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym stylu

POLAGRA w nowym stylu

Aktualności

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Olej palmowy tylko z certyfikatem

Olej palmowy tylko z certyfikatem

Aktualności

Firma Kandy pochwaliła się uzyskaniem certyfikatu RSPO i całkowitą rezygnacją z używania oleju palmowego, pochodzącego z niekontrolowanych upraw. Certyfikat Roundtable on Sustainable Palm Oil jest gwarancją, że wyroby powstające w fabryce Kandy zawierają tylko olej pozyskany odpowiedzialnie i uczciwie. Dotyczy to przede wszystkim termostabilnych nadzień kremowych Lauretta. – Produkcja wyrobów…

Block 13 - With Load More

Loader..

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?Aktualności

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?Aktualności

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020Aktualności

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!Aktualności

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym stylu

POLAGRA w nowym styluAktualności

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Olej palmowy tylko z certyfikatem

Olej palmowy tylko z certyfikatemAktualności

Firma Kandy pochwaliła się uzyskaniem certyfikatu RSPO i całkowitą rezygnacją z używania oleju palmowego, pochodzącego z niekontrolowanych upraw. Certyfikat Roundtable on Sustainable Palm Oil jest gwarancją, że wyroby powstające w fabryce Kandy zawierają tylko olej pozyskany odpowiedzialnie i uczciwie. Dotyczy to przede wszystkim termostabilnych nadzień kremowych Lauretta. – Produkcja wyrobów…

  • Load More.. Loader..

Block 13 - With Infinite Scroll

Loader..

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?Aktualności

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM, zaprezentowały długo oczekiwane wyniki pierwszych badań, których celem jest oszacowanie skali marnowania żywności w Polsce. Z badań i analiz przeprowadzonych przez ekspertów wynika, że na etapach produkcji, przetwórstwa, dystrybucji i…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?Aktualności

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory nie zmagały się z tak restrykcyjnymi obostrzeniami i odgórnie narzuconymi rządowymi zaleceniami. Podstawową kwestią jest zapewnienie bezpieczeństwa osób zatrudnionych w cukierni, jak i klientów odwiedzających to miejsce. Jak to zrobić…

Za nami POLAGRA 2020

Za nami POLAGRA 2020Aktualności

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi trwały 3 dni. Ekspozycja przygotowana została w podziale na trzy salony. Największą jej część zajęli producenci maszyn i urządzeń dla sektora spożywczego. Innowacje w salonie FOODTECH wzbudzały zainteresowanie targowych gości…

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!Aktualności

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów POLAGRA jest wyjątkowa z wielu względów. GRUPA MTP bazując na blisko stuletnim doświadczeniu, pracy sztabu specjalistów i przy ścisłej współpracy z Głównym Inspektoratem Sanitarnym zbudowała system rozwiązań i standardów, które…

POLAGRA w nowym stylu

POLAGRA w nowym styluAktualności

Targi POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji, dedykowane branży spożywczej i sektorowi HoReCa. Wyróżnia je różnorodność, skala oraz biznesowa jakość jej uczestników, dzięki czemu stanowią platformę do rozwoju relacji biznesowych, również o charakterze międzynarodowym. Na początku kwietnia organizatorzy tych najbardziej rozpoznawalnych targów branży spożywczej zakomunikowali, iż znane dotąd wydarzenia: POLAGRA…

Olej palmowy tylko z certyfikatem

Olej palmowy tylko z certyfikatemAktualności

Firma Kandy pochwaliła się uzyskaniem certyfikatu RSPO i całkowitą rezygnacją z używania oleju palmowego, pochodzącego z niekontrolowanych upraw. Certyfikat Roundtable on Sustainable Palm Oil jest gwarancją, że wyroby powstające w fabryce Kandy zawierają tylko olej pozyskany odpowiedzialnie i uczciwie. Dotyczy to przede wszystkim termostabilnych nadzień kremowych Lauretta. – Produkcja wyrobów…

  • Load More.. Loader..

Block 13 On Sidebars

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?Aktualności

Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?

Zespoły badawcze Instytutu Ochrony Środowiska-Państwowego Instytutu Badawczego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, zaangażowane w realizację przełomowego w Polsce projektu PROM,…

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?Aktualności

Własna cukiernia w czasie Covid. Jak ją otworzyć i bezpiecznie prowadzić?

W czasie trwającej pandemii koronawirusa prowadzenie własnej cukierni może być nie lada wyzwaniem, szczególnie dla osób, które do tej pory…

Za nami POLAGRA 2020Aktualności

Za nami POLAGRA 2020

Tegoroczna edycja, choć przygotowywana w trudnych warunkach, była pełna smakui interesujących spotkań. Nie zabrakło także ciekawych szkoleń i warsztatów. Targi…

ad

Szukasz świeżych informacji? Zamów prenumeratę!