Block 13
Block 13
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań pogłębiają się. Tylko w I połowie tego roku zwiększyli zaległości wobec kontrahentów i banków o 1,2 mln zł (29 proc.) do niemal 5,3 mln zł, znacznie bardziej niż miało…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w piekarniach. Spodziewamy się, że będzie to smak tradycyjnego polskiego chleba. Ba, nie wiadomo jednak, z czego powstają bochenki i bułki. I co zjadamy? Pełną odpowiedź zawsze znają osoby zaangażowane w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego. Eksperci podkreślają, że sposobem na zapewnienie Europejczykom zdrowej i bezpiecznej żywności jest wprowadzanie odpowiednich zmian w każdym elemencie łańcucha dostaw. Kluczową rolę odgrywają w nim rolnicy, którzy coraz częściej decydują…
24 maja wchodzą w życie przepisy dotyczące ograniczenia ilości jednorazówek z tworzyw sztucznych w sklepach i restauracjach. Z rynku mają zniknąć plastikowe patyczki do uszu, a także styropianowe opakowania do żywności na wynos. Inne jednorazówki z tworzyw sztucznych będą oznakowane, a przedsiębiorcy będą musieli płacić za ich wprowadzanie do obrotu…
Po sukcesie I edycji, w której wzięło udział blisko 500 osób, przedsiębiorcy, eksperci, przedstawiciele administracji publicznej spotkają się 25. i 26. maja w Warszawie. Izba kontynuuje dyskusję o najważniejszych wyzwaniach dla polskiego sektora rolno-spożywczego. W tym roku wydarzenie odbędzie się pod hasłem „Bezpieczny sektor rolno-spożywczy”. Polish Grain Day, to wydarzenie,…
Block 13 - Tab With Custom Color
Block 13 - Title On Top
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego.…
24 maja wchodzą w życie przepisy dotyczące ograniczenia ilości jednorazówek z tworzyw sztucznych w sklepach i restauracjach. Z rynku mają…
Po sukcesie I edycji, w której wzięło udział blisko 500 osób, przedsiębiorcy, eksperci, przedstawiciele administracji publicznej spotkają się 25. i…
Block 13 - Title On Thumb
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań pogłębiają się. Tylko w I połowie tego roku zwiększyli zaległości wobec kontrahentów i banków o 1,2 mln zł (29 proc.) do niemal 5,3 mln zł, znacznie bardziej niż miało…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w piekarniach. Spodziewamy się, że będzie to smak tradycyjnego polskiego chleba. Ba, nie wiadomo jednak, z czego powstają bochenki i bułki. I co zjadamy? Pełną odpowiedź zawsze znają osoby zaangażowane w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego. Eksperci podkreślają, że sposobem na zapewnienie Europejczykom zdrowej i bezpiecznej żywności jest wprowadzanie odpowiednich zmian w każdym elemencie łańcucha dostaw. Kluczową rolę odgrywają w nim rolnicy, którzy coraz częściej decydują…
24 maja wchodzą w życie przepisy dotyczące ograniczenia ilości jednorazówek z tworzyw sztucznych w sklepach i restauracjach. Z rynku mają zniknąć plastikowe patyczki do uszu, a także styropianowe opakowania do żywności na wynos. Inne jednorazówki z tworzyw sztucznych będą oznakowane, a przedsiębiorcy będą musieli płacić za ich wprowadzanie do obrotu…
Block 13 - With Secondary Meta
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań pogłębiają się. Tylko w I połowie tego roku zwiększyli zaległości wobec kontrahentów i banków o 1,2 mln zł (29 proc.) do niemal 5,3 mln zł, znacznie bardziej niż miało…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w piekarniach. Spodziewamy się, że będzie to smak tradycyjnego polskiego chleba. Ba, nie wiadomo jednak, z czego powstają bochenki i bułki. I co zjadamy? Pełną odpowiedź zawsze znają osoby zaangażowane w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego. Eksperci podkreślają, że sposobem na zapewnienie Europejczykom zdrowej i bezpiecznej żywności jest wprowadzanie odpowiednich zmian w każdym elemencie łańcucha dostaw. Kluczową rolę odgrywają w nim rolnicy, którzy coraz częściej decydują…
24 maja wchodzą w życie przepisy dotyczące ograniczenia ilości jednorazówek z tworzyw sztucznych w sklepach i restauracjach. Z rynku mają zniknąć plastikowe patyczki do uszu, a także styropianowe opakowania do żywności na wynos. Inne jednorazówki z tworzyw sztucznych będą oznakowane, a przedsiębiorcy będą musieli płacić za ich wprowadzanie do obrotu…
Po sukcesie I edycji, w której wzięło udział blisko 500 osób, przedsiębiorcy, eksperci, przedstawiciele administracji publicznej spotkają się 25. i 26. maja w Warszawie. Izba kontynuuje dyskusję o najważniejszych wyzwaniach dla polskiego sektora rolno-spożywczego. W tym roku wydarzenie odbędzie się pod hasłem „Bezpieczny sektor rolno-spożywczy”. Polish Grain Day, to wydarzenie,…
Block 13 - Without Thumb
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących zobowiązań pogłębiają się. Tylko w I połowie tego roku zwiększyli zaległości wobec kontrahentów i banków o 1,2 mln zł (29 proc.) do niemal 5,3 mln zł, znacznie bardziej niż miało…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w piekarniach. Spodziewamy się, że będzie to smak tradycyjnego polskiego chleba. Ba, nie wiadomo jednak, z czego powstają bochenki i bułki. I co zjadamy? Pełną odpowiedź zawsze znają osoby zaangażowane w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego. Eksperci podkreślają, że sposobem na zapewnienie Europejczykom zdrowej i bezpiecznej żywności jest wprowadzanie odpowiednich zmian w każdym elemencie łańcucha dostaw. Kluczową rolę odgrywają w nim rolnicy, którzy coraz częściej decydują…
24 maja wchodzą w życie przepisy dotyczące ograniczenia ilości jednorazówek z tworzyw sztucznych w sklepach i restauracjach. Z rynku mają zniknąć plastikowe patyczki do uszu, a także styropianowe opakowania do żywności na wynos. Inne jednorazówki z tworzyw sztucznych będą oznakowane, a przedsiębiorcy będą musieli płacić za ich wprowadzanie do obrotu…
Po sukcesie I edycji, w której wzięło udział blisko 500 osób, przedsiębiorcy, eksperci, przedstawiciele administracji publicznej spotkają się 25. i 26. maja w Warszawie. Izba kontynuuje dyskusję o najważniejszych wyzwaniach dla polskiego sektora rolno-spożywczego. W tym roku wydarzenie odbędzie się pod hasłem „Bezpieczny sektor rolno-spożywczy”. Polish Grain Day, to wydarzenie,…
Warsaw Food Expo to jedna z dwóch najważniejszych imprez biznesowych w Polsce dedykowanych sektorowi rolno-spożywczemu. Te międzynarodowe branżowe targi żywności odbędą się w dniach 16-18 maja w Ptak Warsaw Expo. Czym wyróżnia się Warsaw Food Expo? Tym, że jest to wydarzenie wyjątkowo korzystne zarówno dla odwiedzających, jak i wystawców. Targi…
Block 13 - With Load More
Block 13 - With Infinite Scroll
Block 13 - With Pagination
Block 13 On Sidebars
Lody są drogie jak nigdy dotąd, ale producenci lodów zyskują na tym w małym stopniu. Ich problemy z regulowaniem bieżących…
Chleb, to pokarm, który towarzyszy nam podczas większości posiłków. Pieczywo kupujemy w sklepikach, w dużych i małych sieciowych placówkach, w…
Od kilku lat w Unii Europejskiej obowiązuje strategia „Od pola do stołu”, której celem jest realizacja europejskiego zrównoważonego systemu żywnościowego.…