Block 13
Block 13
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…
Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…
Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…
Block 13 - Tab With Custom Color
Block 13 - Title On Top
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…
Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…
Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…
Block 13 - Title On Thumb
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…
Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…
Block 13 - With Secondary Meta
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…
Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…
Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…
Block 13 - Without Thumb
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan kilkadziesiąt lat. Promuje Pan pojęcie prawdziwego chleba, co brzmi bulwersująco. Przecież chleb powinien być pełnowartościowym produktem. I powszechnie dostępnym. Czy z…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek lat historii. Wędrując przez regiony Francji można odkryć nie tylko unikalne połączenia kulinarne, ale również niezwykłe opowieści kryjące się za każdym…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy dni branża spożywcza żyła międzynarodowymi targami POLAGRA. Takiej POLAGRY jeszcze nie było! 25–27 września Międzynarodowe Targi Poznańskie zmieniły się w miejsce,…
Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w Poznaniu rozpoczną się międzynarodowe targi branży spożywczej i gastronomii. POLAGRA potrwa trzy dni. Organizatorzy spodziewają się ponad 250 wystawców z kilkunastu…
Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany kolekcją Masovia by Dorota Koziara Red Velvet Cake oraz ptyś z kremem czekoladowym i praliną nawiązujący do kolekcji Balance Stone. Autorskie…
Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa, przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją o zapisach (do 14.09.2024) na piątą już edycję piekarskiego konkursu Master Baker, którego finał co roku odbywa się właśnie w Poznaniu.…
Block 13 - With Load More
Block 13 - With Infinite Scroll
Block 13 - With Pagination
Block 13 On Sidebars
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…