Sign in
Login
Username
Password
Lost your password?
Forgot Password
Username or E-mail
Aktualności
Aktualności
-
Ceny pączków rosną, ale zaległości piekarń i cukierni też
Aktualności
-
Gynste superowoce z Grajfki
Aktualności
-
Branża słodyczy stale rośnie, tak jak jej zaległości
Aktualności
-
Rozwój i równowaga ze szczyptą emocji
Aktualności
-
Rosną ceny lodów i zaległości ich producentów
Aktualności
-
Przyszłość chleba tkwi w tradycji – wystartował konkurs Master Baker
Home
O nas
Aktualności
Aktualności
Ceny pączków rosną, ale zaległości piekarń i cukierni też
Gynste superowoce z Grajfki
Branża słodyczy stale rośnie, tak jak jej zaległości
Rozwój i równowaga ze szczyptą emocji
Rosną ceny lodów i zaległości ich producentów
Dodatki i surowce
Dodatki i surowce
Dodatki i surowce
Świat prozdrowotnych kiszonek od Piskorka. Czas na wzmocnienie, na probiotyki
Jest z czego wybierać
Bielsze i delikatniejsze
Płatki zamiast gotowanych ziemniaków
Zaciemniacze ze słodu jęczmiennego
Marketing
Marketing
Marketing
Ceny pączków rosną jak na drożdżach. W Tłusty Czwartek sięgniemy do kieszeni znacznie głębiej niż rok temu
Piekarze i cukiernicy inwestują w e-marketing
Gorąca czekolada na śniadanie? Czemu nie! Kolumbijczycy piją ją codziennie
Jaka jest skala marnotrawstwa żywności w Polsce? Gdzie są największe straty?
Które produkty piekarnicze są zdrowe?
Technologie
Technologie
Technologie
Innowacyjne zamrażanie i schładzanie
Ważne natłuszczanie
Zafoliować i skurczyć
Czy termoolej to przyszłość?
Czy próżnia chłodzi najlepiej?
Archiwum wydań
Kontakt
Piekarze i cukiernicy inwestują w e-marketing
Jacek Mroczkowski
22 września, 2022
0
Ostatni taniec zwycięskiego duetu
19 sierpnia, 2022
SÜDBACK – Specjalistyczne Targi Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego
18 lipca, 2022
Forum Piekarskie – Zdrowe Pieczywo. Żywa szkoła piekarstwa na POLAGRA 2022
18 lipca, 2022
„Smaki Galicji” rozstrzygnięte. Konkurs wyłonił kolejnych finalistów Kulinarnego Pucharu Polski
23 czerwca, 2022
Czekoladowe wariacje w innowacyjnej „Cukierni Staropolskiej”
31 maja, 2022
POLAGRA 2022 zbliża się wielkimi krokami
27 maja, 2022
Wielkanocne nowości od Manufaktury Czekolady Chocolate Story
1 kwietnia, 2022
Kawa jak we włoskiej kawiarni! Nieoficjalny Rekordzista Guinnessa wyjaśnia, czym charakteryzuje się idealne espresso
8 lutego, 2022
Polska branża czekoladowa w dobrej formie. Co przyniesie słodkiemu rynkowi rok 2022?
19 stycznia, 2022
1
2
3
4
5
...
31