Forgot Password

Both Sidebar

Both Sidebar

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…

Słodki designAktualności

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…