BakeAndSweet | 03-2019

Od redakcji 6
Spis treśći 7
B&S Business News 8
Cukiernicy i piekarze na EuroGastro 11
Warszawa da się lubić 12
Cztery dni pełne atrakcji 14
Chleby pełnoziarniste 16
Różne oblicza franczyzny 17
Batony to przyszłość 19
Małe babeczki zamiast dużej baby 22
Bagietka na wiele sposobów 26
Niedoceniany składnik ciast i deserów 28
Kruche mazurki 30
Francja Elegnacja 32
Ciasteczka o korzennym smaku 32
Dla każdego coś smacznego 33
Szwajcarski smak tradycji 34
Rewelacyjna formuła 34
Myjnie parowe w przemyśle 35
Fermentowane pieczywo 36
Małe piece, ale duże możliwości 37
Prima - nowe możliwosci rozwoju dla branży piekarskiej 41
Z dzieżą wyjezdną 42
Zaufanie jest dobre, ale kontrola jeszcze lepsza! 46
Podwójna szyba - rozwiązanie cukierniczych problemów 48
Lody na twardo 50
W sam raz na bar 52
CO będzie lodziarskim hitem lata? 56

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz