Table of Contents
1
62
BakeAndSweet | 03-2019
Od redakcji
6
Spis treśći
7
B&S Business News
8
Cukiernicy i piekarze na EuroGastro
11
Warszawa da się lubić
12
Cztery dni pełne atrakcji
14
Chleby pełnoziarniste
16
Różne oblicza franczyzny
17
Batony to przyszłość
19
Małe babeczki zamiast dużej baby
22
Bagietka na wiele sposobów
26
Niedoceniany składnik ciast i deserów
28
Kruche mazurki
30
Francja Elegnacja
32
Ciasteczka o korzennym smaku
32
Dla każdego coś smacznego
33
Szwajcarski smak tradycji
34
Rewelacyjna formuła
34
Myjnie parowe w przemyśle
35
Fermentowane pieczywo
36
Małe piece, ale duże możliwości
37
Prima - nowe możliwosci rozwoju dla branży piekarskiej
41
Z dzieżą wyjezdną
42
Zaufanie jest dobre, ale kontrola jeszcze lepsza!
46
Podwójna szyba - rozwiązanie cukierniczych problemów
48
Lody na twardo
50
W sam raz na bar
52
CO będzie lodziarskim hitem lata?
56
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz