Bake&Sweet 4-2019

Od redakcji 4
B&S Business News 6
Pieczywo z patentem 7
Warto chronić nazwę 8
Słodki jubileusz 10
Nowe miejsce, nowe atrakcje 12
Chleb bez zbędnych dodatków 14
Mrożonki to wartość dodana 18
Nieźle zakręcone przekąski 21
Wypieki z Aramantusem 23
Stabilne i naturalne 24
Chronią i dekorują 26
Pieczarki z kapustą 29
Setki zapachów 31
Bez żelatyny jest trandy 32
Jęczmienne wypieki 33
Drożdze orgraniczne. EKOREWOLUCJA 35
Ciasta i ciasteczka pełne sezamu 36
Zdrowy polski len 36
Outla delikatnym smakiem 37
Jakie trendy, takie mieszanki 37
Softy na "patencie" 38
Szybkie rogale, croissanty, bagietki... 39
SVEBA Connect - PRZEPIS NA SUKCES 41
Delikatne dzielenie luźnego ciasta 42
Czym umyć piec? 45
Różne sposoby zaokrąglania 48
Innowacyjne spojrzenie na produkcję 51
Jak równo wylać biszkopt 54
Piec z drugiej ręki 55
Wałkowanie bez problemów 56
Papier powlekany silikonem 57
Z silikonu czy z bawełny ? 58

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz