Table of Contents
1
60
Bake&Sweet 4-2019
Od redakcji
4
B&S Business News
6
Pieczywo z patentem
7
Warto chronić nazwę
8
Słodki jubileusz
10
Nowe miejsce, nowe atrakcje
12
Chleb bez zbędnych dodatków
14
Mrożonki to wartość dodana
18
Nieźle zakręcone przekąski
21
Wypieki z Aramantusem
23
Stabilne i naturalne
24
Chronią i dekorują
26
Pieczarki z kapustą
29
Setki zapachów
31
Bez żelatyny jest trandy
32
Jęczmienne wypieki
33
Drożdze orgraniczne. EKOREWOLUCJA
35
Ciasta i ciasteczka pełne sezamu
36
Zdrowy polski len
36
Outla delikatnym smakiem
37
Jakie trendy, takie mieszanki
37
Softy na "patencie"
38
Szybkie rogale, croissanty, bagietki...
39
SVEBA Connect - PRZEPIS NA SUKCES
41
Delikatne dzielenie luźnego ciasta
42
Czym umyć piec?
45
Różne sposoby zaokrąglania
48
Innowacyjne spojrzenie na produkcję
51
Jak równo wylać biszkopt
54
Piec z drugiej ręki
55
Wałkowanie bez problemów
56
Papier powlekany silikonem
57
Z silikonu czy z bawełny ?
58
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz