Page With Zero Spacing
Sporo nowych produktów pojawiło się w branży cukierniczej w mijającym roku. Chociaż nie wszystkie z nich zrobiły furorę, jak tego…
Oferta gotowych orzechowych mieszanek i mas adresowana dla profesjonalnej produkcji cukierniczej jest całkiem spora. Nie brakuje również pomysłowych receptur na…
Uzyskanie dobrego produktu piekarsko-cukierniczego w dużym stopniu zależy od proporcji użytych składników, a także kryteriów które muszą spełniać. W większości…
Zwycięzcą tegorocznej polskiej edycji Gelato Festival zorganizowanej w Warszawie zostały wegańskie lody Chlebowiec z ryżem jaśminowym i jagodą kamczacką stworzone…
Polscy cukiernicy z roku na rok są coraz bardziej świadomi zagrożeń, jakie niesie stosowanie niewłaściwych tłuszczów smażalniczych. Wielu producentów pączków…
Targi EuroGastro i WorldHotel słyną z kompleksowej oferty dla restauracji, kawiarni, cukierni, piekarni i hoteli, a także z licznych konkursów…
Czym jest espresso? Teoretycznie wie to każdy. Czy jednak faktycznie mamy świadomość, jakich umiejętności i wiedzy wymaga przygotowanie tej małej,…
Jak przyciągnąć klienta do piekarni czy cukierni? Jak związać go z naszą firmą, tak by kupował u nas, a nie…
Istotną zaletą urządzeń załadunkowo-wyładowczych jest oszczędność energii zużywanej do ogrzania pieca. Korzystanie z systemów, które opisujemy w tym artykule, wymaga…