Page With Zero Spacing
Równie ważny jak smak jest ich wygląd. Kuszą więc kolorami i finezyjnymi dodatkami. Są ozdobą cukierniczych witryn, w których pełnią…
Właściciele hoteli i pensjonatów oraz salonów samochodowych to tylko nieliczna rzesza przedsiębiorców, którzy próbują konkurować na rynku również poprzez zaskakiwanie…
Biszkopt to jedno z najczęściej wypiekanych ciast, o czym doskonale wiedzą producenci różnych mieszanek proszkowych. Niemal każdy z nich ma…
Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z 4 lutego 1994 roku wyraźnie określa, co stanowi przedmiot prawa autorskiego. I…
Za nie wydanie paragonu np. za zakup pieczywa czy wyrobów cukierniczych, można zapłacić nawet 2000 zł kary. Kontrolerzy ze skarbówki…
O specjalistycznym, a jednocześnie wyjątkowym oświetleniu dla branży cukierniczej branży, które nie powinno być pozbawione znamion dobrego wzornictwa rozmawiamy z…
Uzyskanie dobrego produktu piekarsko-cukierniczego w dużym stopniu zależy od proporcji użytych składników, a także kryteriów które muszą spełniać. W większości…
Pod koniec maja 2018 roku w Krakowie zorganizowano pierwsze Święto Obwarzanka. Producenci tego tradycyjnego wypieku oferowali go przez dwa dni…
Niemieccy konsumenci mają w ostatnich latach coraz większy problem z odpowiedzią na to pytanie. Z badań sondażowych firmy Mintel wynika,…