PRENUMERATA

Co zrobić, aby systematycznie otrzymywać miesięcznik Bake&Sweet – pytają nasi Czytelnicy w listach do redakcji. Odpowiedź na to pytanie zawarta jest w jednym słowie: prenumerata.

Od początku ukazywania się naszego pisma trafia ono do piekarzy,cukierników, lodziarzy, a również do gastronomów na trzy sposoby: rozdawane jest bezpłatnie podczas imprez branżowych, od czasu do czasu jest wysyłane „w prezencie” pocztą do właściciela firmy lub kolportowane jest w ramach prenumeraty. To ostatnie rozwiązanie daje Czytelnikowi pewność, że przez rok będzie otrzymywał każdy kolejny numer naszego magazynu.
Co zrobić, aby stać się prenumeratorem Bake&Sweet? Wystarczy zatelefonować do naszej redakcji (58 / 530 23 11) lub wysłać e-maila (redakcja@bakeandsweet.pl) i złożyć zamówienie. Fakturę do zapłaty otrzymacie Państwo z pierwszym wysłanym egzemplarzem naszego pisma.
Pamiętajcie, że w każdym przypadku cena rocznej prenumeraty wynosi jedynie 105 zł brutto, co pokrywa koszt druku i wysyłki 11 numerów magazynu (w lipcu i sierpniu ukazuje się jeden numer wakacyjny).

Dział prenumeraty Bake&Sweet

Małgorzata Chajrewicz
kom: 519 516 109
e-mail: malgorzata.chajrewicz@bakeandsweet.pl