Forgot Password

Block 6

Block 6

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region…

Block 6 - Tab With Custom Color

Loader..
Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region…

Block 6 - Title On Top

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Block 6 - Title On Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Aktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na…

Block 6 - With Secondary Meta

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek…

Block 6 - Without Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Aktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Aktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Aktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Aktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w…

Słodki design

Słodki design

Aktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Aktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją…

Block 6 - With Load More

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w…

Słodki design

Słodki designAktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej PolskiAktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją…

  • Load More.. Loader..

Block 6 - With Infinite Scroll

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze Panie Czesławie, w branży piekarskiej i zbożowej funkcjonuje Pan…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalnościAktualności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem lokalnych tradycji, wysokiej dbałości o jakość składników oraz setek…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe rozmowy i networking, które zaowocują długotrwałą współpracą. Przez trzy…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w PoznaniuAktualności

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania biznesowe i doskonały smak. W środę, 25 września w…

Słodki design

Słodki designAktualności

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa DESEO – i tak powstały dwa wyjątkowe desery. Inspirowany…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej PolskiAktualności

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na jesieni otwarcie. Zbiegła się ta miła widomość z informacją…

  • Load More.. Loader..

Block 6 - One Column

Rynek pieczywa się zmieniaAktualności

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

ad