Forgot Password

Block 7

Block 7

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Block 7 - Tab With Custom Color

Loader..
Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Block 7 - Title On Top

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Block 7 - Title On Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Block 7 - With Secondary Meta

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Block 7 - Without Thumb

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…

Słodki design

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na…

Block 7 - With Load More

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…

Słodki design

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na…

  • Load More.. Loader..

Block 7 - With Infinite Scroll

Loader..

Rynek pieczywa się zmienia

Rynek pieczywa się zmienia

Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba  „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Podróż po kulinarnej Francji: Śladami regionalnych specjalności

Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Biznes, trendy, środowisko. Branża spożywcza spotka się w Poznaniu

Debaty, prelekcje i obrady przedstawicieli ministerstw z sześciu europejskich krajów, a na pierwszym planie debaty, szkolenia i, przede wszystkim, spotkania…

Słodki design

Słodki design

Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Master Baker i poznański zaczyn dla całej Polski

Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa,  przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na…

  • Load More.. Loader..