Blocs With Page Sidebar
Wywiad z konsultantem piekarstwa, autorem patentu wypiekania chleba „Makrowit”, promotorem prawdziwego pieczywa – Czesławem Meusa. Liczy się czas, przerób, pieniądze…
Francja to prawdziwy raj dla miłośników dobrej kuchni, a każdy jej region oferuje niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tamtejsze potrawy są odzwierciedleniem…
Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…
Tam, gdzie sztuka cukiernictwa spotyka się z designem, powstają niezwykłe dzieła. Tym razem Grupa Tubądzin połączyła siły z mistrzami cukiernictwa…
Media zaczęły właśnie rozgłaszać, że w Poznaniu rośnie Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie piekarstwa, przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego. Na…