Forgot Password

Page With Zero Spacing

Końskie zdrowieDodatki i surowce

Końskie zdrowie

Owies ma wiele cennych właściwości, niekiedy wręcz zbawiennych dla organizmu człowieka. Trzeba jednak pamiętać o tym, że pieczywa wzbogaconego niewielką…

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomiiAktualności

Koniec wieńczy dzieło. POLAGRA jako platforma branży spożywczej i gastronomii

Niemal trzy setki wystawców, tysiące gości z kilkudziesięciu krajów, eksperckie debaty, spotkania ministrów z sześciu krajów, a do tego biznesowe…

Cukiernik miał prawo odmówićAktualności

Cukiernik miał prawo odmówić

Dobiegł końca proces sądowy w sprawie cukiernika z Irlandii Północnej, który przed trzema laty odmówił przygotowania tortu weselnego na ślub…

Dobre oświetlenie to ponad 60 % sukcesuWywiady

Dobre oświetlenie to ponad 60 % sukcesu

O specjalistycznym, a jednocześnie wyjątkowym oświetleniu dla branży cukierniczej branży, które nie powinno być pozbawione znamion dobrego wzornictwa rozmawiamy z…

Rzemieślnicze cukiernie podbijają sercaMarketing

Rzemieślnicze cukiernie podbijają serca

Z roku na rok rośnie świadomość Polaków jako konsumentów, dlatego też chętniej wybieramy produkty wytwarzane metodami rzemieślniczymi zamiast tych produkowanych…

Czym myć, aby umyć dokładnieTechnologie

Czym myć, aby umyć dokładnie

Profesjonalne zmywarki do koszy piekarskich coraz częściej stanowią standardowe wyposażenie nie tylko przemysłowych i półprzemysłowych przedsiębiorstw, ale także niewielkich rzemieślniczych…

Mistrz niepokonanyAktualności

Mistrz niepokonany

Kolejny rok z rzędu tytuł Mistrza Polski w Formowaniu Drożdżówki Jedną Ręką trafił do Krzysztofa Kaczmarczyka, który na co dzień…

Nafaszerowane elektronikąUrządzenia

Nafaszerowane elektroniką

Niemal w każdym sektorze produkcji spożywczej wyznacznikiem postępu technologicznego są nowości pokazywane na targach branżowych. W tym roku zaprezentowano je…

Czekolada, słodycze i kawa. Forastero&Co zaprasza na ulicę Dobrą w WarszawieAktualności

Czekolada, słodycze i kawa. Forastero&Co zaprasza na ulicę Dobrą w Warszawie

Słodycze bez cukru, glutenu i wegańskie, kilkadziesiąt rodzajów pralin i trzy rodzaje belgijskiej czekolady oraz lody i wyroby cukiernicze, a…

Targowa jesień w PoznaniuAktualności

Targowa jesień w Poznaniu

Na przełomie września i października w Poznaniu odbyło się kolejne, jedno z najważniejszych wydarzeń branży spożywczej, HoReCa oraz opakowaniowej i…