Page With Zero Spacing
Czysta etykieta, produkty organiczne, nowe składniki i nawiązanie do tradycji. Oto cztery światowe trendy na rynku pieczywa, które wymienia Mintel…
Polacy kochają czekoladę – z badań wynika, że rocznie zjadają jej nieco ponad pięć kg na osobę. W 2021 roku…
Amarantus, nazywany także szarłatem, uprawiany był już ponad 3000 lat temu. Przez lata zapomniany, teraz przeżywa swój renesans. Świadczą o…
Nowej generacji skoncentrowaną bazę do ubijania, nadziewania oraz do lodów proponuje cukiernikom firma CSM. Na targach Expo Sweet pierwszy raz…
Malinowy, wiśniowy i brzoskwiniowy to trzy smaki nowego variegato Serena, którego głównym zastosowaniem jest przekładanie i dekorowanie lodów w kuwetach.…
Produkcja lodów tajskich jest banalnie prosta. Odpowiednio przygotowaną mieszankę lodową wylewa się na specjalny stół, którego stalowy blat jest zmrożony…
Spotkania z dostawcami oraz klientami i współpraca na rzecz rozwoju biznesu. Żabka Polska została Partnerem największego wydarzenia w branży spożywczej…
Piekarnia należąca do Fabrice’a Leroy’a została w kwietniu uznana za najlepszego producenta paryskich bagietek. W konkursie rywalizowało ze sobą blisko…
Rusza Centrum Innowacji Puratos w Warszawie. Polska branża piekarnicza i cukiernicza cieszy się dobrą prasą w kraju i za granicą.…