Forgot Password

Page With Zero Spacing

POLAGRA – gotowa na nowe!  W trosce o Twoje bezpieczeństwo!Aktualności

POLAGRA – gotowa na nowe! W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów…

Od krojenia do klipsowaniaTechnologie

Od krojenia do klipsowania

Zaletami automatycznych i półautomatycznych linii krojąco-pakujących do pieczywa są m.in. ich duża wydajność oraz fakt, iż do obsługi całego procesu…

SÜDBACK – Specjalistyczne Targi Rzemiosła Piekarsko-CukierniczegoAktualności

SÜDBACK – Specjalistyczne Targi Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego

W dniach 22 -25 października w Stuttgarcie odbędzie się kolejna, 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback. Targi Südback to…

Prześwietlanie, które powinno być standardemTechnologie

Prześwietlanie, które powinno być standardem

Po co w przemyśle spożywczym stosuje się promienie X? Przede wszystkim, aby chronić długo i mozolnie budowane marki produktów. Wystarczy…

Nasi medaliściAktualności

Nasi medaliści

Renata Martyna, Angelika Chwyć i Ewa Drzewicka zdobyły złote medale na Kulinarnych Mistrzostwach Świata w Luksemburgu. Mariusz Górecki może pochwalić…

Otula delikatnym smakiem…Dodatki i surowce

Otula delikatnym smakiem…

Ciasto z dodatkiem mąki kasztanowej to najnowszy produkt w cukierniczej ofercie firmy Credin. Z mieszanki Credi Kaszmir można przygotować szereg…

Firmowy muffin zamiast długopisuMarketing

Firmowy muffin zamiast długopisu

Targi, spotkania z ważnymi partnerami biznesowymi, wydarzenia wewnątrz firmy. Podczas takich okazji przedsiębiorstwa bardzo chętnie korzystają z gadżetów reklamowych. Jednak…

Doskonały nie tylko do wielkanocnych mazurkówDodatki i surowce

Doskonały nie tylko do wielkanocnych mazurków

Warto po niego sięgnąć przy produkcji tortów czy serników. Świetnie nadaje się do smarowania blatów, do wypełniania drobnych babeczek, rurek…

Forum Piekarskie – Zdrowe Pieczywo. Żywa szkoła piekarstwa na POLAGRA 2022Aktualności

Forum Piekarskie – Zdrowe Pieczywo. Żywa szkoła piekarstwa na POLAGRA 2022

Nie tylko budowanie święta branży spożywczej, ale także wsparcie tradycyjnego rzemiosła – to wyzwanie jakie postawili przed sobą organizatorzy tegorocznych…

Czy brak czasu zabije rzemiosło?Wywiady

Czy brak czasu zabije rzemiosło?

Rozmowa z Krzysztofem Kłosowkim, właścicielem tradycyjnej Piekarni Kłosowski z Iławy. Jedynej prywatnej firmy z tej branży, która przetrwała na rynku,…