Page With Zero Spacing
Nie ulega wątpliwości, że rok 2020 przysporzył znacznie więcej wyzwań, niż ktokolwiek mógł założyć u jego początku. Nadchodząca edycja targów…
Zaletami automatycznych i półautomatycznych linii krojąco-pakujących do pieczywa są m.in. ich duża wydajność oraz fakt, iż do obsługi całego procesu…
W dniach 22 -25 października w Stuttgarcie odbędzie się kolejna, 29. edycja Specjalistycznych Targów Rzemiosła Piekarsko-Cukierniczego Südback. Targi Südback to…
Po co w przemyśle spożywczym stosuje się promienie X? Przede wszystkim, aby chronić długo i mozolnie budowane marki produktów. Wystarczy…
Renata Martyna, Angelika Chwyć i Ewa Drzewicka zdobyły złote medale na Kulinarnych Mistrzostwach Świata w Luksemburgu. Mariusz Górecki może pochwalić…
Targi, spotkania z ważnymi partnerami biznesowymi, wydarzenia wewnątrz firmy. Podczas takich okazji przedsiębiorstwa bardzo chętnie korzystają z gadżetów reklamowych. Jednak…
Warto po niego sięgnąć przy produkcji tortów czy serników. Świetnie nadaje się do smarowania blatów, do wypełniania drobnych babeczek, rurek…
Nie tylko budowanie święta branży spożywczej, ale także wsparcie tradycyjnego rzemiosła – to wyzwanie jakie postawili przed sobą organizatorzy tegorocznych…
Rozmowa z Krzysztofem Kłosowkim, właścicielem tradycyjnej Piekarni Kłosowski z Iławy. Jedynej prywatnej firmy z tej branży, która przetrwała na rynku,…