Blog List Type1
Dla wielu konsumentów zależność między świeżością pieczywa a jego temperaturą jest oczywista. Dlatego też tak dużą popularnością cieszą się bułki,…
Wysoka zawartość błonnika i kwasów tłuszczowych omega-3 to główne korzyści odżywcze nowych wyrobów, które wprowadza na rynek firma Semix. Konsumenci…
Jęczmień i jego produkty są dla konsumentów m. in. źródłem błonnika pokarmowego i beta-glukanów. Pieczywo na bazie tego zboża, lub,…
W nowej ofercie firmy Uldo znalazły się m.in. cztery interesujące mieszanki do wyroby pieczywa z czystą etykietą. Wszystkie z nich…
Tradycyjna receptura na crème brûlée wymaga nie tylko starannego przygotowania masy kremowej, ale także jej wypiekania. W piecu deser musi…
Napisz do nas, w jakiej formie chciałbyć otrzymywać pismo, a powiemy Ci ile zapłaciłbyś za roczną prenumeratę magazynu Bake &…
Gdy spojrzymy dziś na kolejki ciągnące się do najpopularniejszych cukierni, trudno będzie uwierzyć, że firmy produkujące i sprzedające pieczywo oraz…
W ostatnich latach Polacy coraz chętniej jadają ciasta z dodatkiem marchewki. Jeszcze do niedawna były to głównie domowe wyroby, ale…
Współczesny rynek konsumencki oczekuje produktów prozdrowotnych, funkcjonalnych i oczywiście smacznych. W cenie są też wyroby niepowtarzalne, jedyne w swoim rodzaju…